Palvelut

Hyvä työarki – tavoitteena

Tasapaino työtehtävien määrän, mielekkyyden, haastavuuden ja oman osaamisen kesken on hyvä perusta. Sen lisäksi tarvitaan vuorovaikutusta, esihenkilön ja työyhteisön tukea.

Hyvä työarki perustuu luottamukselliseen työyhteisöön, hyvään johtamiskokemukseen ja joustaviin työskentelymenetelmiin. Kun työpaikalla luodaan positiivinen kulttuuri, jossa työntekijöiden arvostus, tuki ja luottamus ovat keskeisiä, ihmiset voivat saavuttaa oman potentiaalinsa ja olla onnellisia työssään.

Työnohjauksen tarkoituksena on tukea asiakkaan kehittymisprosessia ja vahvistaa hänen toimijuuttaan. Työskentelymuotona käytetään keskustelua.

Ohjauksella on monia etuja, kuten auttaa jaksamaan työssä, kehittää työtapoja ja ammatti-identiteettiä, edistää ammatillista kasvua, lisätä työmotivaatiota, vahvistaa toimijuutta ja vastuuta omasta työstä, parantaa työilmapiiriä, lisätä luottamusta sekä parantaa työn tehokkuutta ja laatua.

Ohjauksen perusta on luottamus, vuorovaikutus ja ohjattavan oivallukset. Tavoitteet, sisällöt ja rakenne sovitaan aina yksilö- tai ryhmäkohtaisesti ohjaajan, tilaajan ja osallistuvien kesken.

Tiimin ohjauksessa voit käsitellä tunteitasi ja tutkia mahdollisia ristiriitoja, jäsennellä omaa toimintaasi yhdessä tiimin kanssa ja oppia tunnistamaan työn ongelmia eri näkökulmista. Esimiehenä leadership-tyyppinen ohjaus voi auttaa käsittelemään haastavia tilanteita ja edistämään työhyvinvointia tiimissäsi.

 

Tarvitsetko apua organisaatiokulttuurin arvioinnissa ja tavoitekulttuurin hahmottamisessa?

Työtehtävissä suoriutuminen ja ilmapiirin jännitteisyys työpaikalla voivat aiheuttaa haasteita.

Organisaatiokonsultointi auttaa muutostarpeiden tutkimisessa, esimerkiksi arvioimalla nykytilannetta ja tarjoamalla parannusehdotuksia. Voin käyttää erilaisia ​​menetelmiä ja toimintatapoja riippuen organisaation tilanteesta ja tarpeista, kuten kehittämisprosessien konsultointia, kehittämispäiviä ja työnohjausta, valmennusta ja mentorointia.

Tavoitteenani on auttaa työyhteisön jäseniä kehittymään ja vaikuttamaan organisaation jäsenten toimeenpanokykyyn ja työhyvinvointiin. Käytän moderneja kysely- ja keskustelutekniikoita organisaation kulttuurityypin, kehittämiskyvyn ja toimintatapojen tunnistamiseksi. Muotoiluprosessissa me yhdessä rakennamme selkeän kuvan organisaation tavoitekulttuurista ja luomme roadmapin sen kehittämiseksi.

Voin myös auttaa palauterituaalien, päätöksentekoprosessien ja kokoontumiskäytäntöjen kehittämisessä ja kulttuurikäsikirjan tai pelikirjan luomisessa.

 

Tarjoan henkilöstö- ja asiakaskyselyitä ja kartoituksia, joissa hyödynnän moderneja kysely- ja oppimisalustoja. Käyttämäni  kyselylomakkeet tarjoavat syvällistä tietoa, jota voimme rikastaa henkilökohtaisilla tai ryhmähaastatteluilla ja työpajoilla.

Asiakastyytyväisyysmittaukset antavat arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat ovat asiakkaiden mielessä ja millä alueilla palvelua voidaan entisestään kehittää. Kun selvitetään tyytyväisyyden tai tyytymättömyyden taustalla olevat syyt ja seuraukset, voidaan tarjota entistä parempia ratkaisuja ja yllättää asiakkaat positiivisesti.

Toteuttamani asiakaskartoitukset auttavat yritystäsi ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja odotuksia, jotta voit tarjota heille juuri oikeanlaisia ratkaisuja oikeaan aikaan. Laadukkaasti toteutettu kartoitus auttaa sinua rakentamaan luottamusta asiakkaiden keskuudessa ja tuottaa mahdollisesti uusia liidejä myyntiorganisaatiollesi.

Tarjoan fasilitointipalvelua, jonka avulla autan asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan tärkeitä työpajoja tuloksellisesti. Työskentelen erilaisten aiheiden parissa, kuten uuden strategian elävöittäminen ja sanoittaminen, toimintatapojen ja toimintakulttuurin ja tiimin yhteistyön kehittäminen.

Dialogisuuden ja keskustelukulttuurin kehittämisen yhteydessä hyödynnän Erätauko-säätiön kehittämää Erätauko-menetelmää. Erätaukoa käytetään keskustelun syventämiseen ja erilaisten ihmisten tasavertaista kohtaamista varten. Olen valmis ohjaamaan Erätauko-keskusteluja organisaatiossasi ja varmistamaan, että keskustelu on rakentava ja tasavertainen kaikille osallistujille.

Lisäksi tarjoan vahvuustyöpajoja, joissa autan asiakkaitani tunnistamaan ja hyödyntämään työyhteisössä piilossa olevaa potentiaalia. Työpajoissani käsitellään yksilöiden vahvuuksia ja niiden merkitystä tiimin toimivuudelle ja yhteishengelle. Autan myös harjoittelemaan palautteen antamista ja vastaanottamista, mikä vahvistaa yhteistyötä ja roolien muotoilua. Ennen työpajaa teemme vahvuustestin, joka auttaa ymmärtämään omia vahvuuksia paremmin.